Tweelingen? De energie van Mars geeft je vleugels

Tweelingen? De energie van Mars geeft je vleugels Tweelingen? De energie van Mars geeft je vleugels Tweelingen? De energie van Mars geeft je vleugels

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman.

Tweelingen behoort tot de tekens de zich extra gesteund voelen in april. Allereerst staat Mars in jouw teken, wat bijdraagt aan een sterke fysieke energie.

Als je de kans krijgt om te sporten, zal je aan den lijve ondervinden wat de sterren daarmee bedoelen. Ook zware klussen zoals de tuin opruimen, spullen verhuizen of boodschappen tillen, doe je fluitend. Je krijgt er een soort kick van om je kracht en je spieren te voelen. En je lijkt onvermoeibaar. Maar als Jupiter meedoet in de constellatie bestaat er altijd de kans dat je gaat overdrijven. In een keer van 0 naar 100. Daarom: hoe fit je ook bent, respecteer wel de oeroude regels van ‘warming up’ en ‘cooling down’.

Heldere visie

De energie van Mars geeft je niet alleen lichamelijk vleugels, maar ook mentaal. Je bent en blijft een Tweelingen, niet waar. Dus ben je bezig met het schrijven van een boek, een scriptie, een artikel of de voorbereiding van een mondelinge presentatie? Dan komen de woorden in hoog tempo, vurig en gedreven, met humor en to the point. Het lukt je om een heldere visie neer te zetten. Goed om te weten toch? Zeker als je momenteel kampt met een writers block of stage fright, die verdwijnt als sneeuw voor de aprilzon.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Je leven kan lichter worden in april, Kreeft
Je leven kan lichter worden in april, Kreeft