Je leven kan lichter worden in april, Kreeft

Je leven kan lichter worden in april, Kreeft Je leven kan lichter worden in april, Kreeft Je leven kan lichter worden in april, Kreeft

Terwijl overal de bomen uitlopen en de bloesem verschijnt, heb jij het gevoel dat je in de knop zit maar dat het niet lukt om door te breken.

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Mars en Jupiter bevinden zich bij jou in de wat meer verborgen zones van je horoscoop.

Dat betekent veel positieve vibes in je binnenwereld, maar dat blijkt lastig zichtbaar te maken in de buitenwereld. Het is meer een kwestie van genieten in stilte en afzondering dan ‘lekker losgaan’. Dat wil niet zeggen dat deze periode minder waardevol is. Juist in de stilte spelen zich de mooiste processen af. Die van vergeving en verlossing bijvoorbeeld. Een afscheid kan een enorme opluchting teweeg brengen als daarmee een einde komt aan een periode van pijn en verdriet. Je leven wordt lichter als het je lukt om diegene die jou pijn heeft gedaan te vergeven.

Spirituele aspecten

Deze processen vragen energie, die je dankzij Mars in april ook echt kunt vrijmaken. Een energie die zich meer richt op de spirituele aspecten van het leven, dan op de waan van de dag. Er is eigenlijk geen ontkomen of ontkennen aan. Misschien zou je zorgeloos op een terras willen zitten en toch besef je: de plek waar ik ben is de plek waar ik nu eigenlijk wil zijn.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Leeuw: Jupiter heeft een boodschap voor je
Leeuw: Jupiter heeft een boodschap voor je