Waterman? Al jouw wensen kunnen in vervulling gaan in april

Waterman? Al jouw wensen kunnen in vervulling gaan in april Waterman? Al jouw wensen kunnen in vervulling gaan in april Waterman? Al jouw wensen kunnen in vervulling gaan in april

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Met Jupiter in je eigen teken, die een stevige push krijgt van Mars, gaat je leven in een soort overdrive.

Er komt zoveel tegelijk op je af en je bent zo gretig alles mee te maken, alles tot je te nemen, dat het bijna niet anders kan of april wordt een uitputtingsslag. Maar wel een heel erg fijne, waarvan je elk moment geniet. De mensen, de mogelijkheden, de toevalligheden, het lijkt alsof de wereld bestaat uit één grote samenzwering die het plan heeft al jouw wensen in vervulling te laten gaan. Je hoeft alleen maar te zorgen dat je er klaar voor bent. En… dat je mindful bent tijdens het eten of drinken van alcohol.

Een gouden sleutel

Jupiter staat in de zone van je fysieke lichaam, en Jupiter heeft de neiging alles te laten groeien waarmee hij zich verbindt. Dan heb jij de neiging om ongeremd te eten en te drinken en je komt er niet zomaar mee weg. Je zult echt je best moeten doen om maat te houden. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander. Heb jij er moeite mee? Dan is Mars een gouden sleutel om in vorm te blijven: dat wil zeggen dat je nu meer plezier hebt in beweging. Dus doe daar je voordeel mee.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Nieuwe maan in Ram: een periode vol krachtige energiegolven
Nieuwe maan in Ram: een periode vol krachtige energiegolven