Nieuwe maan in Ram: een periode vol krachtige energiegolven

Nieuwe maan in Ram: een periode vol krachtige energiegolven Nieuwe maan in Ram: een periode vol krachtige energiegolven Nieuwe maan in Ram: een periode vol krachtige energiegolven

Maandag 12 april 2021 verschijnt de nieuwe maan weer aan de hemel, wat betekent dat we krachtige golven van energie onze kant op kunnen verwachten. De nieuwe maan breekt aan om 02:30 uur en staat in het dynamische en ongeremde teken Ram.

Rammen zijn geboren leiders, ze zijn moedig en staan open voor de wereld. Ook is Ram het eerste teken van de dierenriem, wat de tijd voor nieuwe ingevingen veelbelovend maakt.

Menselijkheid

Deze nieuwe maan in Ram kan liefdesinstincten aanwakkeren. Dit komt door de combinatie van Pluto- en Venus-energie. Gevoelens van jaloezie en manipulatie kunnen aanwezig zijn. Maar maak je geen zorgen, dit is een teken van menselijkheid. Denk wel goed na voordat je handelt, stappen die je nu zet kunnen veel waard zijn.

Gedachten

Denk in deze periode na over je gedachten, je woorden en de keuzes die je op dit moment maakt. Zorg ervoor dat ze in overeenstemming zijn met wat je wilt aantrekken. Dwalen je gedachten af naar het negatieve? Probeer er dan iets positiefs van te maken, zoals: ‘Het is een uitdaging, maar ik ga het proberen.’

Luisteren

Geef toe aan alle verzoeken die je krijgt van je lichaam, geest of ziel tijdens deze nieuwe maan. Neem de tijd om rustig je batterij weer op te laden. Vooral met de krachtige energie die je kunt krijgen van deze nieuwe maan, is het belangrijk om goed te blijven luisteren naar je lichaam. Voel je dat je te hard van stapel loopt? Plan dan wat me time in. Maar geniet vooral van de nieuwe energieën die je zult voelen. De kracht die je voelt kan je zoveel verder brengen. Happy new moon!


 Meer Happinez?

Volgend artikel
Jupiter activeert een groot besef bij jou deze maand, Vissen
Jupiter activeert een groot besef bij jou deze maand, Vissen