Jupiter activeert een groot besef bij jou deze maand, Vissen

Jupiter activeert een groot besef bij jou deze maand, Vissen Jupiter activeert een groot besef bij jou deze maand, Vissen Jupiter activeert een groot besef bij jou deze maand, Vissen

Vanaf 8 april vormen de dynamische planeet Mars en de optimistische planeet Jupiter een prachtige alliantie in de tekens Tweelingen en Waterman. Mars en Jupiter bevinden zich bij jou – net als bij Kreeft en Schorpioen –in de innerlijke zones die te maken hebben met emoties en spiritualiteit.

Jupiter activeert bij jou een groot besef dat alles in het leven wordt gestuurd door een hogere wijsheid. Je voelt je sterk verbonden met die wijsheid en hebt soms het gevoel dat je exact diens bedoelingen kunt doorgronden. Dat geeft je hoop en vertrouwen en ook de drang om die wijsheid te delen met iedereen die het al dan niet horen wil. Alsof je de discipel van de waarheid bent. Een beetje bescheidenheid kan echter geen kwaad; de ware bedoeling van het leven blijft per definitie voor iedereen – dus ook voor jou – verborgen, anders kunnen we niet onbevangen leren wat we moeten leren. Maar het mooie kan wel zijn dat je duidelijk voelt dat je op deze wijze bron kunt vertrouwen en dat alles goed komt.

Diep instinct

Mars kan ervoor zorgen dat je je wat sneller ergert aan familieleden en huisgenoten. Als je veel tijd met elkaar doorbrengt, kan bij jou het gevoel ontstaan dat anderen je territorium betreden. Dat is een diep instinct, dat zich niet laat wegduwen. Probeer een manier te vinden om de ruimte om je heen te vergroten. Door meer tijd buiten door te brengen, bijvoorbeeld.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert