Maagd: wees lief voor je lichaam deze maand

Maagd: wees lief voor je lichaam deze maand Maagd: wees lief voor je lichaam deze maand Maagd: wees lief voor je lichaam deze maand

Kies vaker voor wat jou voedt op een spiritueel niveau, Maagd.

Jupiter en Venus begeven zich in de zone die te maken heeft met gezondheid en de praktische organisatie van je leven. Dat is niet het moment om een detox te volgen, te beginnen aan een strak trainingsschema of om je kasten uit te mesten. Het is eerder een uitnodiging om zacht en lief te zijn voor je lichaam. Om – als dat corona-wise mogelijk is – jezelf te trakteren op een massage, jezelf te vergeven dat je teveel chocolade hebt gegeten of teveel wijn hebt gedronken.

De verbinding met jezelf herstellen

Wat werkt is vaker kiezen voor dat wat jou voedt op een spiritueel niveau. Denk aan een mediadieet bijvoorbeeld, waarbij je één avond in de week jezelf afsluit en een goed boek leest. Of helemaal niets doet, behalve mediteren of een lange wandeling maken. Dat helpt je om op te laden en de verbinding met jezelf te herstellen. Ook lukt het beter om lief te zijn voor je lichaam als je dat samen met een ander doet. Maak vaker een afspraak om samen te wandelen, samen de televisie en het mobieltje uit te zetten. Daar komen inspirerende en liefdevolle gesprekken uit voort.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal? Geef jezelf de vrijheid om nieuwe dingen te proberen
Weegschaal? Geef jezelf de vrijheid om nieuwe dingen te proberen