Waterman, wees een beetje terughoudend in februari

Waterman, wees een beetje terughoudend in februari Waterman, wees een beetje terughoudend in februari Waterman, wees een beetje terughoudend in februari

Jij kunt de rol van voorloper aannemen deze maand, Waterman.

In februari ben je één en al liefde en geloof. Je vereenzelvigt jezelf met het goddelijke beginsel en wilt een voorbeeld voor anderen zijn op een levenspad in vrede en harmonie. Mocht je inspirerende literatuur tegenkomen, dan voel je dat je door wilt geven wat je hebt geleerd, als een soort discipel van een nieuw geloof. Vooral als je betrokken bent bij de politiek kun je erg gedreven zijn. Misschien zie je als een van de eersten dat het tijd is voor een nieuw geluid. De rol van voorloper past bij je.

Toon begrip

Je kunt in je enthousiasme een beetje doorslaan, iets te fanatiek worden. Dat merk je als anderen afhaken, geen zin hebben om naar je te luisteren. Word dan niet boos, maar toon begrip. Wacht met je betoog tot anderen ernaar vragen, tot ze openstaan voor wat je te vertellen hebt.

Vooral in de relatie met je partner is het belangrijk een beetje terughoudend te zijn. Het gaat niet alleen om wat jij denkt wat goed is voor hem of haar en de wereld. Het gaat er ook om dat de ander zichzelf kan zijn. Dat is soms belangrijker dan dat hij of zij veganist wordt, aan yoga gaat doen of op dezelfde partij stemt als jij.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leef je voluit vanuit liefde, Vissen?
Leef je voluit vanuit liefde, Vissen?