Terug naar overzicht

Boogschutter? Een onverwachte confrontatie ligt op de loer

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Boogschutter? Een onverwachte confrontatie ligt op de loer

Lieve Boogschutter, lukt het maar niet om stappen te zetten in je persoonlijke groei? Het kan zijn dat een (liefdes)relatie dit belemmert. Het aangaan van de confrontatie kan je vooruit helpen. 

Persoonlijke groei

Juno in Kreeft komt bij jou terecht in een diep en verdrongen stuk van je emoties. Het kan zijn dat de angst en pijn uit je eerste levensjaren nog steeds je leven en (liefdes)relaties bepaalt. Misschien zit je samen met je geliefde of in een vriendschap al langere tijd vast in een patroon dat destructieve kanten heeft en dat jouw persoonlijke groei belemmert. In juni kun je daarmee geconfronteerd worden op een manier die je misschien niet aan ziet komen.

Op andere voet verder gaan

Toch is het nodig en misschien uiteindelijk ook welkom, dat je hiermee aan de slag gaat. Het kan zijn dat de ander een onvoorziene stap zet. Het kan ook dat de behoefte aan verandering opeens diep van binnen komt. Het kan gaan om diepe trauma’s, die mogelijk ontstaan zijn in de periode dat je nog niet kon praten. Daarom kan het goed zijn om de hulp te vragen van een therapeut of expert. Door door te gaan op de huidige manier doe je jezelf en de ander tekort, terwijl er voor jullie allebei nog ruimte is voor meer vervulling en harmonie. Uiteraard kan dit ook spelen bij single Boogschutters, bijvoorbeeld in vriendschappen en familierelaties, en ontdek je dat ook daar ruimte is voor groei.

Meer lezen?

Door anderen gelezen