Terug naar overzicht

Horoscoop Steenbok: juni houdt jou een spiegel voor

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Horoscoop Steenbok: juni houdt jou een spiegel voor

We waarschuwen je alvast Steenbok, deze maand gaat niet bepaald over rozen. Toch kan dit één van de beste periodes zijn om je band met een dierbare te versterken. 

Onzekerheid steekt de kop op

Als Juno in Kreeft staat, neemt zij automatisch het emotionele stuk mee dat gaat over je moeder. En dat wordt uitgespeeld binnen je relatie(s). Daarom gaat juni beslist niet over rozen, ook al heet het de rozenmaand. In eerste instantie kun je zelfs het gevoel hebben dat je geliefde of een vriend(in) aan het muiten of zich aan het terugtrekken is. Dat confronteert je met een enorme onzekerheid. Daarmee is dit het uitgelezen moment om te onderzoeken waar die onzekerheid vandaan komt.

Vingers wijzen

Blijf je naar een ander wijzen, dan krijg je te maken met een kinderlijke, onvolwassen en opstandige tegenpartij. Wat in feite een spiegel is voor je eigen gedrag. Het heeft niet zoveel zin om steeds de ander verantwoordelijk te houden voor de dingen die misgaan tussen jullie. Je zult echt moeten kijken naar je eigen aandeel. Doe je dat, dan is dit één van de beste periodes om jullie relatie te versterken en zal je merken dat de ander bereidt is om er samen met jou voor te gaan. Dus kijk nog eens goed in die spiegel en vraag je af of je een meisje wilt blijven of een vrouw wilt zijn.

Meer lezen?

Door anderen gelezen