Terug naar overzicht

Horoscoop: deze maand viert Schorpioen het leven

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Horoscoop: deze maand viert Schorpioen het leven

Lieve Schorpioen, in de maand juni mag je rekenen op positieve vibes, goede (toekomst)gesprekken en een lekkere flow aan energie. Staat er een reis op de planning? Super, want juni is een uitstekende maand om er een paar dagen op uit te gaan. 

Reisplannen

Juno in Kreeft is voor Schorpioen een feest. Zo’n feest in een boomgaard, waar gedronken en gelachen wordt en waar aan het einde de tranen van geluk en ontroering vloeien, terwijl de glazen worden geheven. Gewoon een heerlijke maand waarin je de verbinding met je relaties leeft en viert. Mocht je reisplannen hebben met een geliefde of dierbare, dan is geen betere periode dan juni denkbaar, want als je samen onderweg bent, zonder vrienden, familie, wifi of werk, heb je voluit tijd en aandacht voor elkaar.

Uitspreken

Ga je met je partner, dan kan het zijn dat er iets besproken moet worden. Het kan zijn dat de ander meer duidelijkheid van je wil, ten aanzien van de toekomst. Durf jij je vast te leggen, samen te wonen, te trouwen, te zeggen: jij bent de liefde van mijn leven? Het kan in allerlei gradaties komen. En misschien vind jij het zelf voldoende dat het ‘goed voelt’. Maar het is soms ook nodig om je uit te spreken. En daar is het in juni de juiste tijd voor. Wellicht ten overvloede: de single-Schorpioen profiteert ook van deze fantastische energie, vooral als je op vakantie bent en iemand ontmoet die bereid is jou te volgen tot het andere einde van de wereld.

Meer lezen?

Door anderen gelezen