Horoscoop Kreeft: zorg voor je lichaam en vul je bord met échte voeding

Horoscoop Kreeft: zorg voor je lichaam en vul je bord met échte voeding Horoscoop Kreeft: zorg voor je lichaam en vul je bord met échte voeding Horoscoop Kreeft: zorg voor je lichaam en vul je bord met échte voeding

Kreeft, zorg jij als het om voeding gaat, goed voor je lichaam? Misschien is het wel slim om dat in september te gaan doen! Je zult merken dat je veel lekkerder in je vel gaat zitten.

Wees bewust van wát je eet

Het waterteken Kreeft heeft een intense relatie met de borsten en de maag. Om je gezondheid een boost te geven is het belangrijk om clean te eten. Dat vraagt van jou om te onderzoeken wat jou voedt, wat jou (tijdelijk) vult en welk voedsel je puur aanwent voor genot. Als je emotioneel uit balans bent, kunnen de laatste twee soorten voedsel het op jouw bord snel winnen, maar daarmee raak je verder uit balans omdat je ook last kunt krijgen van moeheid of kleine klachten.

Probeer om voortaan 80 procent van je bord te vullen met échte, onbewerkte voeding. Groente, fruit, onbewerkte granen, noten, bonen en een kleine hoeveelheid vis of vlees(vervangers). Reserveer maximaal tien procent voor een taartje, een handje chips, koekjes of een glas wijn en de andere tien procent voor een snel wit broodje kaas bij de benzinepomp. Je zult merken dat niet alleen je maag daar heel dankbaar voor is maar dat je ook emotioneel beter in je vel komt te zitten. Positiever, enthousiaster en energieker.

Voel je krachtig

Verder kan het beslist helpen om deze maand je buikspieren en borstkas wat extra te trainen, dat zorgt voor een krachtiger (levens)houding en dat vertaalt zich naar de manier waarop je problemen aanpakt.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is je grote gezondheidshoroscoop voor de maand september
Dit is je grote gezondheidshoroscoop voor de maand september