Boogschutter? De sterren hebben een opdracht voor je

Boogschutter? De sterren hebben een opdracht voor je Boogschutter? De sterren hebben een opdracht voor je Boogschutter? De sterren hebben een opdracht voor je

De krachtige positie van Vissen in maart vraagt jou om de blik naar binnen te richten, naar de spirituele aspecten van je emotionele basis.

Dat klinkt misschien cryptisch, maar het vraagt je om iets te overstijgen. Allereerst misschien iets in je jeugd of opvoeding en vervolgens jezelf, jij bent immers deels het resultaat van je jeugd. Misschien ben je al jaren boos op je ouders of koester je al heel lang verdriet over dingen die vroeger zijn gebeurd.

Meer veiligheid

Vissen helpt je om het spirituele perspectief te kiezen, op te stijgen. Om je los te maken van de pijn, door naar alle kanten van he verhaal te kijken, door de ogen van alle betrokkenen. Dat kost moeite, dat kan zoeken zijn, maar als je hierin een stap kunt zetten, als je de navelstreng kunt doorknippen die jou verdrietig maakt, leidt dit tot een groter gevoel van vrijheid en meer veiligheid, je oprecht thuis voelen bij jezelf of liefde voelen voor je ouders zonder reserve. Dan kun je voortaan jeugdherinneringen koesteren zonder grauw randje. Niet de makkelijkste opdracht maar wel een heel mooie. Neem er alle tijd voor die je nodig hebt.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leg in maart contact op spiritueel niveau, Steenbok
Leg in maart contact op spiritueel niveau, Steenbok