Horoscoop Ram: zo kom je in maart tot rust

Horoscoop Ram: zo kom je in maart tot rust Horoscoop Ram: zo kom je in maart tot rust Horoscoop Ram: zo kom je in maart tot rust

Neem af en toe een pauze, Ram.

Normaal sta je graag op de barricades, maar je komt in maart tot rust, alsof de innerlijke radartjes even niet meer zo hard hoeven rond te draaien. Het maakt je bewuster van de enorme power waarmee je normaal gesproken in het leven staat, de dingen doet of najaagt. Misschien besef je dat het daardoor moeilijk voor je is om echt in het moment te leven, om volop te genieten van wat er is. Omdat je altijd onderweg bent, gehaast en gestrest. Daarom alleen al is deze ‘pauze’ uitermate welkom.

Levenslust

Maar tegelijk kan het besef er komen dat die snelheid bij jou hoort. Je bent een menselijk racepaardje en het helpt niet om jezelf daar schuldig over te voelen of boos op jezelf te worden. Accepteer dat we niet allemaal altijd even mindful kunnen zijn. Jij mag best vol levenslust achter vlinders en vliegen aanrennen. Als je zo af en toe maar even pauze neemt om te rusten, te eten en te drinken. En als je topprestaties van jezelf vraagt, zorg dan ook voor de beste brandstof: goede koolhydraten (volkoren producten zoals haver!) zijn daarbij belangrijk. Ze geven je de energie die je nodig hebt.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Stier: kies jouw gezelschap met veel zorg deze maand
Stier: kies jouw gezelschap met veel zorg deze maand