Schorpioen, jij gaat een heerlijke maand tegemoet

Schorpioen, jij gaat een heerlijke maand tegemoet Schorpioen, jij gaat een heerlijke maand tegemoet Schorpioen, jij gaat een heerlijke maand tegemoet

Je hoeft niet elke innerlijke steen om te draaien op zoek naar een verborgen schat, Schorpioen.

Door de natuurlijke affiniteit tussen Vissen en Schorpioen, ga jij een heerlijke maand tegemoet, waarin je op verkenning gaat in de spirituele dimensie van je creativiteit. Klinkt verheven, is het ook. Maar je zou kunnen beseffen dat alle creativiteit tot ons komt van buitenaf, van een ‘hogere vibratie’. Daarom heet het ook: inspiratie, van inspireren, de geest die in je komt. Als je dat beseft, hoef je niet meer zo hard je best te doen om origineel of bijzonder te zijn. Dan hoef je niet elke innerlijke steen om te draaien op zoek naar een verborgen schat. Je hoeft alleen maar je pen of penseel (of ander instrument) op papier te zetten en de boodschap te ontvangen die door jouw handen naar de wereld wil stromen. Dat is ware creativiteit en ware inspiratie.

Vrijheid

Als we die durven te ontvangen is er geen blokkade meer. Dan is ook de angst weg dat anderen je goede idee stelen, want een goed idee wordt toch wel geboren als de tijd rijp is. Dat geeft een enorme vrijheid bij het maken en lanceren van kunst of muziek. Eigenlijk bij alles wat je maar kunt creëren. Dan wordt het maken an sich puur plezier.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Boogschutter? De sterren hebben een opdracht voor je
Boogschutter? De sterren hebben een opdracht voor je