Weegschaal: dit is jouw boodschap voor deze maand

Weegschaal: dit is jouw boodschap voor deze maand Weegschaal: dit is jouw boodschap voor deze maand Weegschaal: dit is jouw boodschap voor deze maand

Zo vind jij in maart ook spiritualiteit in de kleine, praktische zaken, Weegschaal. 

Vissen heeft voor jou de boodschap van de spiritualiteit van het alledaagse. Zoals een monnik met liefde werkt in een kruidentuin, zo vind jij deze maand ook spiritualiteit in de kleine, praktische zaken. Mag natuurlijk ook een moestuin zijn. Of de verzorging van vissen, vogels of huisdieren. Maar op een of andere manier brengt het contact met levende wezens die jou nodig hebben je een gevoel van dankbaarheid en innerlijke rust. Een besef van jouw rol in het grote geheel. Als meester over het leven en tegelijk ook als dienaar van het leven. En dat kan je brengen tot een diepgevoeld respect voor de natuur. Het besef dat je meer wilt doen voor je omgeving. En dat dit al kan door kleine dingen te doen. Andere producten te kopen en vooral minder.

Je zult beseffen dat je niet zoveel nodig hebt, en dat dit fijn is, omdat het je meer vrijheid geeft. Vissen helpt je om je los te maken van een al te knellende band met de materie. Er komt meer ruimte voor het vinden van geluk in zaken die ontastbaar zijn. De lentezon, de glimlach van je partner en nog veel meer.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, jij gaat een heerlijke maand tegemoet
Schorpioen, jij gaat een heerlijke maand tegemoet