Maagd, jaag jezelf deze maand niet in het harnas

Maagd, jaag jezelf deze maand niet in het harnas Maagd, jaag jezelf deze maand niet in het harnas Maagd, jaag jezelf deze maand niet in het harnas

Lieve Maagd, in de maand mei werken Saturnus en Jupiter samen. Dit zorgt voor de nodige onrust. Voor jou kan dit betekenen dat bepaalde overtuigingen niet blijken te kloppen. 

Van de mik

Iemand die veel verstand heeft van kunst of van de opvoeding van kinderen, bemoeit zich deze maand met jou. Misschien een onderwijzeres of de leraar van de schildercursus. Zijn of haar inbreng kan je behoorlijk onzeker maken of van je stuk brengen. Je dacht dat je zo goed bezig was, en ineens blijkt die overtuiging niet meer te kloppen. Het kan zijn dat je er van alles achter zoekt en diegene niet vertrouwt, denkt dat er een dubbele bedoeling achter zit. Het kan zelfs zijn dat je overweegt helemaal te stoppen of je kind van school te halen.

Engel in een soldatenpak

Maar probeer eens om sec naar de feiten te kijken, om eerst te luisteren en even na te denken voordat je de tegenaanval inzet. Dan valt er beslist iets op te steken. Iets dat je verder helpt in je ontwikkeling als kunstenaar, creatief persoon of opvoeder bijvoorbeeld. Door eerlijk te zijn en je niet te laten verwarren door gevoelens van onzekerheid of perfectionisme kan deze confrontatie zelfs het mooiste in jou wakker kussen. Het kan even duren voor je het beseft maar deze persoon is een engel in een soldatenpak. En de strijd die je in mei voert, Maagd, voer je in feite niet tegen hem of haar, maar tegen jezelf.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maandhoroscoop: mei wordt een stormachtige maand!
Maandhoroscoop: mei wordt een stormachtige maand!