Stier? Mei zorgt voor heftige confrontaties

Fotografie Illustratie: Rhaida El Touny
Stier? Mei zorgt voor heftige confrontaties Stier? Mei zorgt voor heftige confrontaties Stier? Mei zorgt voor heftige confrontaties

Deze maand luiden Pluto en Saturnus een periode in waarin deze beide planeten verschillende keren samen aan de hemel zullen staan. Op welk gebied kom jij als Stier dit confronterende duo tegen in mei?

Wijsheden

Lieve stier, je kunt in mei te maken krijgen met een confrontatie met een leraar of meester, een goeroe of iemand anders die alles beter weet dan jij. Natuurlijk is dat niet écht zo. Maar je kunt van slag raken als diegene jou op je nummer zet doordat hij of zij zoveel kennis in huis heeft. Kennis is deze maand namelijk macht. Dat hebben Pluto en Saturnus samen afgesproken.

Praktische zaken

Allereerst is het goed om te beseffen dat je méér bent dan wat je weet. Toch is het ook erg belangrijk dat je gesprekken goed voorbereid en zorgt dat je uitspraken kunt onderbouwen. Met feiten en cijfers, niet met een onderbuikgevoel, want dan ga je genadeloos onderuit. Hoe belangrijk het volgen van je gevoel en je intuïtie normaal ook is, er zijn situaties waarin je het van je ratio moet hebben. Je hebt die prachtige grijze cellen niet voor niets.

Verder kan er ook financieel een situatie zijn waardoor je je erg geïntimideerd voelt. Ook dan is het belangrijk om gewoon de cijfers op een rij te zetten. Niet de aardigste financieel adviseur maar gewoon de beste rente of de beste zekerheden. Volgende maand mag het weer gaan over liefde en spiritualiteit, in mei is het tijd om praktische zaken te doen.

Meer lezen?

Volgend artikel
Tweelingen, in mei ben jij sterker dan ooit
Tweelingen, in mei ben jij sterker dan ooit