Ram? Je kunt in november te maken krijgen met krachtige gevoelens

Ram? Je kunt in november te maken krijgen met krachtige gevoelens Ram? Je kunt in november te maken krijgen met krachtige gevoelens Ram? Je kunt in november te maken krijgen met krachtige gevoelens

November staat in het teken van inkeer. Dit zal het voor jou betekenen, Ram.

De zon staat in november in het teken Schorpioen en krijgt versterking van zowel Mars als Mercurius, omdat deze planeten bijna de hele maand ook in het teken Schorpioen staan. Er is een natuurlijke affiniteit tussen de tekens Ram en Schorpioen, omdat ze in een grijs verleden beiden kinderen waren van de planeet Mars. Nu Mars in Schorpioen staat, spreekt dat bij Ram een diep instinct aan. Uit je onderbewustzijn kan een soort oerkracht opborrelen. Die kracht hoeft niet per se tot uiting te komen, hij zal eerder de neiging hebben om naar binnen te gaan. Daarom kun je te maken krijgen met krachtige gevoelens van woede, wrok of zelfs haat.

Enorme kracht

Op het gebied van seksualiteit kun je overweldigd worden door de enorme kracht van je verlangens. Dit zijn herkenbare oerdriften, maar er zit ook een donker randje aan. Probeer een goede uitlaatklep te vinden, want een kracht die zijn weg niet kan vinden, kan destructief uitpakken. Hoe je dit aanpakt? Allereerst door je bewust te worden van het feit dat deze energie er is en dit vervolgens te accepteren. Het is niet per se negatief om woede of haat te voelen. Misschien zit er onder die haat een ander gevoel dat gevoeld wil worden. Een gevoel van verlies, eenzaamheid of falen. Zodra je daar bij weet te komen, kan dat zwarte randje verdwijnen. Die ander, waarvoor je deze gevoelens had, is dan helemaal niet belangrijk meer. Het enige dat telt, dat ben jij.


Beeld: fotografie door Dana van Leeuwen, styling door Marita Janssen

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Deze liefdespartner past bij je sterrenbeeld.

Volgend artikel
Stier: stel jezelf deze belangrijke vraag in november
Stier: stel jezelf deze belangrijke vraag in november