Terug naar overzicht

Zie je pijn onder ogen in november, Ram

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Zie je pijn onder ogen in november, Ram

Mensen kunnen van jou het nodige leren.

Ram wordt dit jaar begeleid door de planeet Chiron, die ook wel ‘de gewonde healer’ wordt genoemd. Dat maakt dat je niet alleen je eigen pijn onder ogen moet zien en op zoek naar heling gaat, maar ook dat je anderen op weg kunt helpen om de stukken te helen die te maken hebben met de energie van Ram. Als jij mensen ontmoet die worstelen met agressie, woede en frustratie, kun jij ze de weg wijzen naar een leven met meer vrede en harmonie. Als je mensen om je heen hebt die moeite hebben met de balans tussen zelfstandigheid en afhankelijkheid, kun jij ze laten zien hoe beide kwaliteiten naast elkaar kunnen bestaan, waardoor ze als mens kunnen schitteren. En kom je in contact met mensen die niet goed voor zichzelf durven op te komen, dan kunnen ze ook van jou het nodige leren.

Compleet gevoel

Je zult ontdekken dat veel meer mensen met deze thema’s worstelen dan je zo aan de buitenkant aan ze kunt zien. Je zult ook zien dat jij zelf steeds dichter bij een ‘compleet’ gevoel komt, naarmate je meer mensen op weg kunt helpen. Dus kom je in situaties waarin anderen een beroep op je doen, houd dan je focus op de genoemde thema’s.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen