Terug naar overzicht

Tweelingen: jij verricht wonderen in november

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Tweelingen: jij verricht wonderen in november

Het is belangrijk om andermans grenzen goed in de gaten te houden in november, Tweelingen.

Als super-communicator kun jij mensen helpen om een groep te vinden die bij ze past. Chiron in Ram brengt waarschijnlijk mensen op je pad die zich niet thuis voelen in hun sociale omgeving. Dat kunnen mensen zijn die een vorm van autisme hebben, maar ook kinderen die gepest worden of mensen die simpelweg niet zo graag in groepen zijn, of die uit een andere cultuur komen. Mensen die lijden onder een vorm van sociale pijn. Toch heeft iedereen behoefte aan verbondenheid. Jij voelt aan dat dit is waar bij hen de schoen wringt en je kunt ze helpen om de connectie te maken met anderen. Door een soort brug te zijn.

Wonderen

Cruciaal daarbij is openheid en veiligheid. Iemand moet zich veilig voelen om iets van zichzelf te laten zien. Vooral als ervaringen in het verleden ervoor hebben gezorgd dat iemand zich onveilig voelt, moet dat eerst worden aangepakt. Jij kunt daarin echt kleine wonderen verrichten. Maar houd goed andermans grenzen in de gaten. Je kunt anderen niet duwen of dwingen. Het gaat erom dat je ze motiveert en laat zien hoe hun leven aan betekenis wint als het ze lukt om hun diepe angst voor ‘de groep’ te overwinnen en hun eigen groep te vinden.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen