Stier? Doe jouw helende werk in verborgenheid deze maand

Stier? Doe jouw helende werk in verborgenheid deze maand Stier? Doe jouw helende werk in verborgenheid deze maand Stier? Doe jouw helende werk in verborgenheid deze maand

Je kunt je ineens sterk verbonden voelen met sjamanen en sjamanistische rituelen, Stier.

Met Chiron in Ram en Neptunus in Vissen ligt jouw helende kwaliteit vooral op het gebied van spiritualiteit. Je kunt mensen helpen om zich (opnieuw) te verbinden met deze energie, wat in feite de fundamentele levensenergie is waar al het andere aan ontspruit. Zo kun je anderen laten zien dat het leven betekenis heeft, dat er een zin is achter dingen die soms zinloos lijken. Je kunt jouw helende werk het liefst in verborgenheid doen, achter de schermen. Op de plaatsen waar andere mensen lijden en troost nodig hebben. Zoals in ziekenhuizen en gevangenissen. Nu werkt niet elke Stier op zo’n plek, maar misschien dat je de komende tijd toch op een of andere manier een rol kunt spelen binnen zo’n organisatie.

Sjamanen

Ziekenhuizen en gevangenissen werpen mensen terug op zichzelf. Het zijn plaatsen waar iemand moet werken aan geestelijke of lichamelijke genezing. De verplegers, artsen en bewakers lijken het grote werk te doen, maar in feite staan ze anderen bij die een grote vorm van reiniging of purgatie doormaken. In die zin zijn het eigenlijk een soort sjamanen. Dus mocht jij je ineens sterk verbonden voelen met sjamanen en sjamanistische rituelen, dan kun je dat toeschrijven aan Chiron en Neptunus, die je wakker schudden.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Zie je pijn onder ogen in november, Ram
Zie je pijn onder ogen in november, Ram