Terug naar overzicht

Jij laat anderen tot belangrijke inzichten komen, Vissen

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Jij laat anderen tot belangrijke inzichten komen, Vissen

Het is nu tijd om anderen te helpen.

Ben je Vissen? Dan is ‘healer’ je middle name. Jij bent pas gelukkig als anderen dat zijn en kunt daarin heel erg ver gaan. Dat doe je momenteel het beste door anderen te helpen bewust te worden van hun eigenwaarde of juist van het gebrek eraan. Je kunt denken aan mensen die alles doen voor de waardering van anderen. Bijvoorbeeld in relaties of via social media. Vaak zit achter die behoefte om te pleasen een enorme leegte en onzekerheid, het gevoel niet goed genoeg te zijn om de liefde van anderen te mogen ontvangen.

Liefdevolle blik

Waarschijnlijk herken je dit ook bij jezelf, maar als het jou gelukt is om meer heelheid te vinden en om onvoorwaardelijk van jezelf te houden, dan is het nu tijd om anderen te helpen. Door ze te laten zien hoeveel ze waard zijn, door ze te laten zien dat ze niet mooi, rijk of succesvol hoeven te zijn. Dat ze niets hoeven te doen, maar dat ze gewoon goed zijn zoals ze zijn en dat er hoe dan ook van ze wordt gehouden. Dat hoef je vaak niet eens te zeggen, gewoon jouw aanwezigheid of je liefdevolle blik kan dit besef in anderen al wakker kussen.

Meer weten over je sterrenbeeld?

De Happinez training ‘Astrologie en je sterrenbeeld’ neemt je mee in de basis van astrologie. In 7 lessen ontdek je jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Inclusief astrologisch advies van onze huisastroloog Johanna Blok, oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen. Schrijf je nu in en ontvang een Happinez poster van jouw sterrenbeeld.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen