Vissen, voor jou draait april om vriendschap

Vissen, voor jou draait april om vriendschap Vissen, voor jou draait april om vriendschap Vissen, voor jou draait april om vriendschap

Vriendschappen zijn een belangrijke vorm van verbinding, Vissen. In april mag je daar extra aandacht aan besteden en je relaties, daar waar nodig, wat extra liefde geven. 

Vissen, toon begrip in april

Saturnus bevindt zich bij jou in de zone van de vriendschap. Het kan zijn dat je op dat gebied aanloopt tegen grenzen. Wat mag je verwachten van een vriendin? Wat heb je voor elkaar over? Misschien stelt iemand je teleur, maar kom je uiteindelijk tot de ontdekking dat je verwachtingen te hoog zijn, dat het beter is om wat realistischer tegen mensen aan te kijken en te begrijpen dat ze ook weleens iets doen wat niet helemaal zuiver is.

Wees niet bang voor ruimte

Omgekeerd kan het ook zijn dat je anderen teleurstelt, hoe moeilijk je dat ook vindt. Maar soms ben je juist door je zachtaardigheid en angst om anderen te kwetsen niet helemaal straight. Vissen, in april kan dat tot situaties leiden waarbij de ander je confronteert met wat het met hem of haar doet. En dat kan jou tot het inzicht brengen dat het beter is om duidelijker en of eerlijker te zijn, om je beter aan afspraken te houden. Gelukkig heb je meestal geen moeite met ‘het spijt me’ zeggen en dat maakt het voor de ander makkelijker om je te vergeven. Misschien dat een vriendin niet zo goed meer bij je past. Dan kan het afscheid je ook weer ruimte geven.

Vissen, meer lezen?

  • Hier vind je alle andere horoscopen van april
  • Dit zijn de eigenschappen van de 8 planeten
  • Verbinding is het woord van de toekomst
Volgend artikel
Op 19 april staat de volle maan in Weegschaal
Op 19 april staat de volle maan in Weegschaal