Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ontdek je in april wat ware erotiek is

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ontdek je in april wat ware erotiek is Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ontdek je in april wat ware erotiek is Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan ontdek je in april wat ware erotiek is

De maand april geeft je de kans te ontdekken hoe je seksualiteit een diepere dimensie kunt geven.

Het komt erop neer dat je vanuit een betere verbinding met jezelf een gezondere verbinding met een ander kan aangaan. Misschien denk je dat je daar een partner voor nodig hebt, maar het bijzondere is juist dat dit eigenlijk niets te maken heeft met je partner. Je gaat helemaal je eigen weg en doet je eigen ontdekkingen, door een gesprek, een cursus of een boek. En zelfs als je single bent, gaat er een nieuwe deur voor je open. Mocht je in de mallemolen van het daten en Tinderen terecht zijn gekomen, dan kan het zijn dat een diepe verbinding met een ander steeds verder weg lijkt te raken, in plaats van dichterbij te komen.

Ontdek het vuur in jezelf

Maar door contact te maken met nieuwe inzichten in wat voor jou ware erotiek is, kun je afstand nemen en keuzes maken die beter voor jou zijn. De ervaringen die je opdoet in april zijn precies wat je nodig hebt, om de juiste stappen te zetten en dichter bij je ware doel in de liefde te komen. Te beginnen met een betere band met je wortelchakra.

Ben je geen Vissen maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: we delen elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Lees hier de horoscoop voor  RamStierTweelingenKreeftLeeuwMaagdWeegschaalSchorpioenSteenbok, Waterman en Boogschutter

Volgend artikel
Zo gebruik je de maan om een nieuwe fase in de liefde te ontdekken
Zo gebruik je de maan om een nieuwe fase in de liefde te ontdekken