Leeuw? Lees hier je grote zielshoroscoop

Leeuw? Lees hier je grote zielshoroscoop Leeuw? Lees hier je grote zielshoroscoop Leeuw? Lees hier je grote zielshoroscoop

Probeer je angsten onder woorden te brengen en ze gewoon te voelen, Leeuw. 

Dit jaar ben je enorm gevoelig voor de samenhang tussen spiritualiteit en andere thema’s in je leven. Als dat wat vaag klinkt: overal ga je op zoek naar de spirituele betekenis, de diepere laag die er volgens jou moet zijn. In liefde, gezondheid, in werk, en zelfs in alledaagse gebeurtenissen.

Een reflectie van angsten

Dat zoeken naar betekenis kan een bijzonder intens karakter krijgen. Dan zoek je overal iets achter: komt er een vlinder door het raam, dan is dat een boodschap van het universum. Zolang die boodschappen jou voeden en sterken is dat prachtig. De mensen om je heen zullen hooguit soms hun schouders ophalen omdat ze je niet begrijpen of jou iets te zweverig vinden. Er is ook een klein risico dat je focust op negatieve boodschappen, waarin je de bevestiging ziet voor allerlei doemscenario’s. Besef dan dat dit een reflectie is van angsten waar je geen grip op kunt krijgen en dat dit niets te maken heeft met de werkelijkheid. Probeer die angsten onder woorden te brengen en ze gewoon te voelen. Dat kan helpen om ze te ontmaskeren, zodat ze jou niet langer plagen. Bedenk dat je écht geen slangenbezweerder hoeft te worden om niet langer bang te zijn voor slangen. Sterker nog, de kans dat je een slang zult tegenkomen is extreem klein (tenzij je in de wilde natuur woont). En kom je er toch een tegen, dan kun je gewoon wegwandelen.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Zielshoroscoop Maagd: neem afscheid van oude verhalen
Zielshoroscoop Maagd: neem afscheid van oude verhalen