Maagd? In april help je anderen op een onverwachte manier

Maagd? In april help je anderen op een onverwachte manier Maagd? In april help je anderen op een onverwachte manier Maagd? In april help je anderen op een onverwachte manier

Sla niet door in je bescheidenheid, Maagd.

Jij bent momenteel op je best als je anderen aan het lachen kunt maken. Met jouw eigen vorm van humor, wat een van de geheime sterke kanten van Maagd is, breng je de noodzakelijke relativering. Door soms het absurde of het grappige te zien van situaties, help je anderen op een onverwachte manier. Dan is er even een moment van verlichting. Lachen is minstens zo belangrijk als huilen. Misschien wel belangrijker. Denk maar aan een begrafenis waar iedereen opeens in de lach schiet. Dat helpt iedereen om het verdriet aan te kunnen.

Je bent een onmisbare steun

Verder kan het zijn dat je samen met je partner een team vormt om anderen te helpen. Je gunt hem of haar de heldenrol, maar dat jij in de ander gelooft en jezelf ondergeschikt maakt aan zijn of haar idealen en dromen, maakt jou tot een onmisbare steun.

Als Maagd vind je het altijd wat ingewikkeld om de hoofdrol te spelen. Je blijft liever op de achtergrond, bewust van het feit dat alles beter gaat als jij alle details in de gaten houdt, maar zonder de behoefte om te schitteren. Sla echter niet door in je bescheidenheid, het is voor anderen fijn om jou te bedanken.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Voel je de behoefte om voor anderen te zorgen, Weegschaal?
Voel je de behoefte om voor anderen te zorgen, Weegschaal?