Nieuwe maan in Waterman: zo benut je deze maanenergie

Nieuwe maan in Waterman: zo benut je deze maanenergie Nieuwe maan in Waterman: zo benut je deze maanenergie Nieuwe maan in Waterman: zo benut je deze maanenergie

Op donderdag 11 februari 2021 is het nieuwe maan in Waterman. Deze nieuwe maan, die om 20:05 uur aan zal komen, heeft veel in petto.

Het sterrenbeeld Waterman is een origineel, excentriek, onafhankelijk, koppig en explosief luchtteken. Watermannen zijn diepe denkers en niet bang om ‘out of the box’ te denken om hun doelen te bereiken. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en Waterman is koel en afstandelijk, wat dit een ideale periode maakt om dingen los te laten die je niet langer dienen en zaadjes te planten voor wat je in de toekomst wilt bereiken.

Waterman-energie

Tijdens deze nieuwe maan krijgen we te maken met zowel de beste als de slechtste Waterman-energieën. De nadruk ligt op individualiteit en empowerment, maar aangezien Waterman overdreven en ongeduldig kan zijn, is het belangrijk om mindful naar anderen te blijven in deze periode.

Investeren in jezelf

De voorliefde van Waterman voor uniekheid en individualiteit zal je tijdens de nieuwe maan helpen terug te keren naar jezelf en te ontdekken wat jou uniek maakt. Het is tijd om naar binnen te keren, goed naar jezelf en je leven te kijken en je prioriteiten te bepalen. Deze innerlijke reflectie zal je helpen om stappen te nemen naar wat jij wilt bereiken.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Om het beste te halen uit deze energie, is het een goed idee om heldere intenties te zetten. Pak een pen en een stuk papier en schrijf op wat je wilt manifesteren in je leven. Wanneer je je doelen en verlangens helder krijgt op elk gebied van je leven, kan deze maanfase voor de rest van de maand, of misschien zelfs het hele jaar, een versterkend startpunt zijn. Dit is het moment om te investeren in jezelf.


Meer Happinez?

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.
Volgend artikel
Boogschutter? Jij kunt een nieuwe toekomst ontdekken in februari
Boogschutter? Jij kunt een nieuwe toekomst ontdekken in februari