Ram: augustus staat voor jou in het teken van vriendschap

Ram: augustus staat voor jou in het teken van vriendschap Ram: augustus staat voor jou in het teken van vriendschap Ram: augustus staat voor jou in het teken van vriendschap

Met Mars in Waterman kun je merken dat je behoefte hebt aan een nieuwe impuls in je vriendschappen, Ram. Je wilt iets doen, iets ondernemen om je relaties met anderen te verbeteren. Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Lees dan snel verder en ontdek wat deze maand voor jou gaat brengen.

Het organiseren van een event met een diepere laag of een ideaal past het meest bij jou. Zo wil je anderen prikkelen, enthousiasmeren en tot nadenken stemmen. Het is jouw manier om de wereld iets te geven.

Sleutelwoorden bij wat je onderneemt zijn ‘de groep’ en ‘gelijkwaardigheid’. Doe je het vanuit eerzucht? Wil je dat anderen je prijzen om je goede ideeën, je leidersrol? Of gun je anderen een plaats naast je op het erepodium?

Niets meer missen van Happinez? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

De kracht van gelijkwaardigheid

Je verbinden met anderen gaat zoveel beter als je je niet boven of onder hen plaatst, maar hetzelfde niveau inneemt. Misschien is het even aftasten en zoeken hoe je dat precies aanpakt.

Welke woorden moet je kiezen om het ‘wij’-gevoel wakker te maken in anderen? Hoe kun je anderen ruimte geven om ook initiatieven te ontplooien? Hoe kun je het groepsgevoel op een organische manier tot stand brengen? Als dat je lukt zal je ontdekken dat je een stel waardige musketiers om je heen hebt verzameld. Eén voor allen, allen voor één.

Meer lezen?
Dit is hoe je numerologie kunt gebruiken om in jouw toekomst te kijken.
Benieuwd hoe een legging van tarotkaarten werkt? Tarotcoach Deborah Ribbink legt uit.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Lieve Stier: het is tijd om wat gas terug te nemen (en dit is waarom)
Lieve Stier: het is tijd om wat gas terug te nemen (en dit is waarom)