Terug naar overzicht

Optimistische Ram, dit is jouw horoscoop voor februari

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Optimistische Ram, dit is jouw horoscoop voor februari

Gebruik jouw bijzondere gave in deze periode, Ram. 

We voelen dat het er in de wereld momenteel erg spannend aan toe gaat. Er strijden grote krachten met elkaar en we voelen dat de uitkomst van dit gevecht onze toekomst gaat bepalen. Het is jouw persoonlijke opdracht om anderen te helpen optimistisch en positief te blijven, want dat is in deze periode jouw bijzondere gave.

De krachtige energie van Mars

Zelfs als een situatie hopeloos lijkt, zie jij lichtpuntjes. Dat heb je te danken aan de krachtige energie van Mars, die bij het teken Ram hoort en die van een strijd of uitdaging zelfs opleeft. Daar hoef jij jezelf niet voor te forceren, de positieve gedachtes komen spontaan in je op. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Je ziet mogelijkheden in wat een uitzichtloos wereldtoneel lijkt. Bovendien ben je bereid persoonlijk een bijdrage te leveren aan de veranderingen die nodig zijn. En dat maakt je momenteel tot een enorm fijn en inspirerend persoon, waar anderen steun bij zoeken en waar ze een voorbeeld aan kunnen nemen.

Bewaar je geduld

Jouw persoonlijke strijd speelt zich af op je werk. Zeker als iemand in februari je lijkt tegen te werken. Blijf varen op je zuivere instincten en bewaar je geduld. Er komt een moment dat je deze persoon zult bedanken voor zijn waardevolle lessen.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen