Terug naar overzicht

Ram, jij bent in mei de vriend(in) der vriend(inn)en

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Ram, jij bent in mei de vriend(in) der vriend(inn)en

Jij staat pal achter je vrienden deze maand, Ram.

De planeet van Ram (Mars) in de zone van de vriendschap in het teken van Waterman, dat is een dubbele boterham met pindakaas én banaan. Het maakt jou deze maand tot de vriend(in) der vriend(inn)en. Diegene die een zoomavond organiseert met de vriend(inn)enclub, die op anderhalve meter gaat wandelen met de vriend(in) die thuis even weg wil en die behoefte heeft aan een goed gesprek.

Vriendschap heeft veel aspecten, één ervan is onvoorwaardelijke liefde: ik ben het misschien niet altijd met je eens, maar ik houd van jou. Een ander aspect is loyaliteit: ik zal je nooit afvallen als anderen je aanvallen. Je hebt wel vaker laten zien dat je precies begrijpt waar dit over gaat, maar nu doe je dat meer gedreven dan ooit. Je staat pal achter je vrienden en je laat ze voelen hoeveel je om ze geeft.

De beste versie van jezelf

Maar je zou geen Ram zijn als je genoegen nam met zoetsappigheid. Een beetje competitie hoort erbij: elkaar stimuleren om de beste versie van jezelf te worden. Misschien is het een idee om de spirit erin te houden door een wedstrijd te organiseren waarvoor mensen de deur niet uit hoeven. Als iemand dit kan, ben jij het!

Meer Happinez?

Door anderen gelezen