Terug naar overzicht

Steenbok? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Steenbok? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober

Voor jou als ambitieuze en  gedisciplineerde Steenbok kan de sfeer op jouw werk impact hebben op je relatie. Probeer dit te voorkomen door voor jezelf te kiezen.

Sta er boven

Terwijl iedereen druk bezig is met de liefde, zijn het bij jou vooral de werkrelaties die aandacht vragen. Je kunt te maken krijgen met collega’s die de competitie met jou aangaan. Misschien voel jij je aangevallen door hun gedrag en waarschijnlijk zag je het al een tijdje aankomen. Jouw eigen houding is bepalend voor de sfeer op je werk. Zet je de kaken op elkaar en wil je ze laten zien dat jij de sterkste bent, dan vraagt dat enorm veel energie van je terwijl anderen zich steeds harder vastbijten in de strijd. Misschien ben je zelfs zo boos, dat je dit mee naar huis neemt en afreageert op je partner. De situatie op je werk kan dan teveel impact krijgen op je relatie.

Denk na over waarom je doet wat je doet

Denk eens terug aan de motivatie waarmee je dit werk hebt gekozen. Het gaat erom dat jij je werk met liefde en plezier doet, dat jij je hogere doel in het achterhoofd houdt. Als je steeds bezig bent met erkenning, de vraag wie het beste is, bestaat de kans dat je dat uit het oog verliest en er geen lol meer aan beleeft. Daarom is het beter om de focus te houden bij jezelf en je eigen taken.

Meer lezen?

  • De juiste edelstenen kunnen je helpen om je doelen te bereiken. Lees hier meer
  • Stress op kantoor? Lees hier 9 tips om tot rust te komen
  • Kijk eens naar onze training ‘Happi@work’ en vergroot je werkgeluk.

Door anderen gelezen