In oktober zijn de mogelijkheden grenzeloos, Waterman

In oktober zijn de mogelijkheden grenzeloos, Waterman In oktober zijn de mogelijkheden grenzeloos, Waterman In oktober zijn de mogelijkheden grenzeloos, Waterman

Lieve originele en vindingrijke Waterman, droom jij van iets of iemand, buiten ons koude kikkerlandje? Laat jezelf dan niet tegenhouden, deze drang kan namelijk alleen maar sterker worden in de maand oktober.

Ben je vrijgezel, lieve Waterman? Laat geen grens je tegenhouden!

Mars en de Zon willen dat je energie stopt in relaties met of ín het buitenland. Een relatie die de grens over gaat. Voor singles zou het weleens een spannende maand kunnen worden, want de ‘donkere man van over zee’ heeft nu eenmaal een romantische bijklank.

Het kan ook figuurlijk over grenzen gaan. Dan is het misschien de bedoeling dat je van je troon komt en iemand die je eerder niet zag staan een kans geeft. Iemand die uit een heel andere wereld komt dan de jouwe, waardoor je misschien een vooroordeel koesterde. Door te beseffen dat je vooroordeel niet klopt, wordt je wereld groter en je geest rijker.

Schiet niet meteen in de verdediging

Heb je een vaste relatie, dan is dat ook de boodschap die je partner jou op een of andere manier wil brengen. Hij probeert op een of andere manier door te dringen tot jouw geest met een visie die hij heeft en die voor hem heel belangrijk is. Het is jouw opdracht om je open te stellen, te luisteren en niet onmiddellijk in de aanval te gaan omdat je denkt dat jij het beter weet. Dat is makkelijker dan je denkt. En als het lukt om jezelf te overwinnen, komt je relatie sterker uit de strijd.

Meer lezen?

  • Lees hier je grote liefdeshoroscoop van de maand oktober
  • Inge van Weert vertelt over wat ze leerde in het buitenland en hoe ze dat meenam
  • Wat de leider van de Maasai je leert over goed zorgen voor de aarde en elkaar
Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Volle maan in Ram: een intense en vurige periode
Volle maan in Ram: een intense en vurige periode