Volle maan in Kreeft brengt verademing

Volle maan in Kreeft brengt verademing Volle maan in Kreeft brengt verademing Volle maan in Kreeft brengt verademing

Op 30 december om 4.28 uur is het volle maan in het huiselijke sterrenbeeld Kreeft. Deze maanstand brengt verademing en nodigt uit tot verbinding. Ben je benieuwd op welke manier?

Volle maan in Kreeft

Wanneer de maan het huiselijke sterrenbeeld Kreeft bereikt, gaat er een zucht van verlichting door de wereld. Maan in Kreeft is een perfecte maanstand om je terug te trekken in de knusse nabijheid van je gezin, om thuis te zijn. De sfeer voelt ontspannen en cosy. Dit is dan ook het moment om het thuis gezellig te maken. Ruim je huis op als het een rommeltje is. Maak schoon. Doe de was. Ga uitgebreid kokkerellen, geniet van een goed verzorgde maaltijd. Voel en voedt de homebody die er in je verborgen zit.

Bovendien is maan in Kreeft een geschikte tijd om aan je twijfels en angsten te werken. Doe dit door bijvoorbeeld aan een dierbare je zwakke plekken te tonen, wees niet afstandelijk. Dit zal jullie band alleen maar doen versterken.

Doen en laten

Deze maanstand nodigt je uit om te gaan bakken, ultiem te cocoonen in huis, tijd door te brengen met je geliefden óf om een dynamisch plan te bedelen: de energie van Kreeft is ook heel ondernemend.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Wat moet je niet doen in de dagen vóór, tijdens en na volle maan in Kreeft? Afstandelijk, gereserveerd en emotieloos zijn. Evenals iets doen met tegenzin. Tenzij het echt niet anders kan.


Meer astrologie?

Volgend artikel
Alles over Tarot
Alles over Tarot