Bereid je voor op een vurige volle maanenergie

Bereid je voor op een vurige volle maanenergie Bereid je voor op een vurige volle maanenergie Bereid je voor op een vurige volle maanenergie

Op woensdag 16 februari staat de volle maan om 17.56 uur in het charmante sterrenbeeld Leeuw. Zet je maar vast schrap, want dit vurige, warmhartige altijd energieke teken zal jouw innerlijke vuur doen laten oplaaien. Zo bereid je je daar op voor.

Volle maan in Leeuw

Volle maan is het moment waarop je doelen verwezenlijkt zullen worden. Deze maan staat in het vurige teken Leeuw, wat er voor kan zorgen dat je het gevoel krijgt uit je voegen te barsten van energie. Je innerlijke vuur wil branden. Een Leeuw staat bekend om haar energieke, optimistische en charmante voorkomen. Dit vuurteken schuwt een plek in de schijnwerpers dan ook niet. Doe er je voordeel mee tijdens deze volle maan en stap uit je comfort zone. Wees die ongetemde Leeuw, het is tijd om te stralen.

Een Leeuw is uitermate goed in het starten van een nieuw project of het oppakken van een oud project. Gebruik deze tijd dan ook nuttig en laat de passie vurig branden terwijl je je wensen verwezenlijkt. Het is een maan die typische Leeuw karaktereigenschappen bij jou zal laten stromen, zoals: creativiteit, zelfexpressie en liefde.

Venus en Mars

Tijdens deze actieve fase zullen we vanaf twee dagen voor de volle maan al merken dat er iets staat te gebeuren. Dit jaar zal de kracht van de volle maan dus al merkbaar zijn op Valentijnsdag. Toevalligerwijs staan dan ook de flirterige planeet Venus en de gepassioneerde planeet Mars conjunct met elkaar. We kunnen er dus niet omheen: Love is in the air!

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor


Sneeuwmaan

Deze volle maan wordt ook wel de sneeuwmaan genoemd. De naam is afkomstig uit Noord-Amerika en daar, net zoals bij ons soms nog het geval is, wordt in de maand februari altijd de meeste sneeuwval verwacht.

De zon in Waterman

Lijnrecht tegenover de volle maan staat ook de zon in een teken. Tijdens de volle maan in Leeuw staat de zon in het teken Waterman. Een vuurteken samen met een luchtteken, een gouden duo als je het ons vraagt. De Leeuw staat namelijk voor passie en het hart en Waterman staat voor het hoofd. Waar bij de Leeuw nog weleens het einde zoek kan zijn (moeite met iets afmaken) zorgt de Waterman voor orde in die chaos.

Leren omgaan met kritiek zal voor jou een lastig maar erg leerzaam punt zijn tijdens deze volle maan. Kritiek accepteren kan moeilijk zijn, maar probeer het tot je te nemen en er van te leren. Het zal je helpen groeien. Daarnaast is het de tijd om te reflecteren. Waar laait jouw innerlijke vuur door op? Doe wat goed voelt en doe het vanuit liefde.

Meer lezen over de volle maan?

Deze tips helpen je beter slapen tijdens volle maan.

Volgend artikel
De bijzondere planeetstanden van februari 2022
De bijzondere planeetstanden van februari 2022