Terug naar overzicht

Weegschaal? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Weegschaal? Dit is je liefdeshoroscoop voor oktober

Beste openhartige en levendige Weegschaal, jij mag best wel wat meer je mond opentrekken. Een discussie zorgt namelijk voor een hoop ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Met Mars én de Zon in je eigen sterrenbeeld, krijgen jij en je partner extra aandacht van de kosmos. De focus ligt echter bij jou. Wat kun jij doen om beter voor jezelf op te komen en zo de relatie te versterken. Je eerste gedachte zal misschien zijn: dat kan helemaal niet, want als ik voor mezelf opkom, verlies ik mijn partner. Dat is een hardnekkig misverstand, dat soms diep in het systeem van Weegschalen sluimert.

Wees niet bang: zeg wat je wilt zeggen

Het omgekeerde is waar. Als jij durft te zeggen wat je wilt, durft te laten zien wie je bent, dan wordt je veel aantrekkelijker voor de ander. Bovendien weet de ander dan wie je echt bent. Anders leef je een illusie die bedoeld is om de ander tevreden te houden. De meeste mensen voelen echter dat dit niet klopt, waardoor er onderhuidse irritaties ontstaan. Natuurlijk levert het weleens een discussie op als je laat merken wat jij wilt. Maar die discussies betekenen niet dat de liefde voorbij is maar dat je iemand echt toelaat. Daardoor ontdek je juist hoe sterk de band is. In oktober helpt Mars jou om jezelf te bekwamen in staan voor wie je bent.

Meer lezen?

Door anderen gelezen