Terug naar overzicht

Oktober is een mooie gelegenheid om openheid te creëren, Schorpioen

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Oktober is een mooie gelegenheid om openheid te creëren, Schorpioen

Vurige, gepassioneerde en vastberaden Schorpioen, zorg dat oktober een maand wordt van openhartigheid en compassie. Als je werkelijk gaat luisteren naar elkaar, kom je al een heel eind!

Stop met verbergen

De energie in jouw relatie stroomt vooral op het spirituele niveau. Het mooie daarvan is dat je een intense band met je partner kunt voelen, zelfs als diegene op reis is naar de andere kant van de wereld. Het lastige is dat het niet lukt om emoties of andere zaken voor elkaar te verbergen. Alles komt aan het licht. Dus er kan een geheim boven water komen dat een van jullie bij zich draagt. En dan moet er natuurlijk wel gepraat worden. Als het je lukt om empathisch te reageren, voelt de ander dat hij of zij veilig is bij jou en dan is het ontmantelen van dat ene geheim het begin van een relatie waarin ruimte is voor meer openheid en intimiteit.

Zet je inlevingsvermogen op AAN

Belangrijk is dat je beseft dat je partner zijn of haar geheim niet bewaart om jou te kwetsen, maar eerder uit schaamte, schuldgevoel of juist de angst om jou pijn te doen. Houd dat in je achterhoofd want het bestaan van geheimen kan jou het gevoel geven dat je wordt buitengesloten (en dus verlaten, denkt Schorpioen dan in één moeite door). Probeer de gebeurtenissen in oktober dus te zien als een gouden kans om dichter bij elkaar komen.

Meer lezen?

  • Dit is je grote liefdeshoroscoop van de maand oktober
  • Vertel jij altijd alles tegen je partner? Dit is waarom je niet altijd alles hoeft te zeggen
  • Hannah Cuppen over het toelaten van liefde in je leven

Door anderen gelezen