Yoga vanuit huis Yoga vanuit huis Yoga vanuit huis

Om deze tijd iets aangenamer te maken, verzamelden wij zes gratis Happinez yogalessen die je helpen om innerlijke rust te vinden, meer naar binnen te keren en te ontspannen.

Morning Flow Yoga voor een goed begin van de dag

Begin de dag met deze zachte, intensieve Morning Flow. Doordat je je spieren stretcht, ben je gedurende de dag beter bestand tegen spanning en stress. Ook krijg je van deze flow een helder hoofd, omdat het stimuleren van bindweefsel er niet alleen voor zorgt dat je banden en gewrichten flexibeler worden, maar ook je geest.

Afternoon Energy Yoga

Deze krachtige ademhalingsoefening, ook wel Kapalabhati genoemd, verwarmd en reinigt je lichaam van binnen uit. Door deze oefening gaat je energie sterker stromen, kom je tot rust en prikkel je de afscheidingsmechanismen van je lichaam, wat verlichting brengt.

After Dinner Yoga

Deze After Dinner Yoga flow brengt verlichting wanneer je een vol gevoel hebt in je buik en is daarom fijn om te doen na het eten. Heb je last van je onderrug of van je knieën? Wees dan voorzichtig in deze houding.

Evening Calm Yoga

De Evening Calm Yoga flow zorgt voor minder stress, helpt je los te laten en verminderd de spanning in je spieren. Je kunt deze houding ook in bed doen, zodat je daarna rustig in slaap kunt vallen.

3 Yogaoefeningen die je zittend kunt doen

Yogadocente Thirza van der Hoef leert je in deze video een serie oefeningen die je vanaf een stoel kunt doen. Deze oefeningen houden je lenig en ontspannen wanneer je veel moet zitten.

Zomerlotus

Speciaal voor Happinez ontwierp Yogadocente Erica Jago een reeks oefeningen die emotionele energie laat stromen: de zomerlotus. De prachtige lotusbloem staat symbool voor persoonlijke groei.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Maak kans op een box vol slowjuices van Frecious
Maak kans op een box vol slowjuices van Frecious