Mis ze niet: dit zijn de verborgen parels van het Happinez festival

Mis ze niet: dit zijn de verborgen parels van het Happinez festival Mis ze niet: dit zijn de verborgen parels van het Happinez festival Mis ze niet: dit zijn de verborgen parels van het Happinez festival

Meer dan zestig sprekers en teachers komen er naar het Happinez festival. Er zitten vast namen tussen die je al kent, maar het Festival is ook dé plek om je te laten verrassen. Bijvoorbeeld door de soulsister van Oprah Winfrey, de rock star van neurocoaching of door Mr Bucketlist (zo stel je jouw ultieme bucketlist samen).

1. Srini Pillay: Zo laat je je brein ontspannen

Dit zijn dé tips en tricks om je brein te laten ontspannen. Srini laat zien waarom minder focus je leven veel leuker maakt.

2. Elizabeth Lesser: Ontmoet de soulsister van Oprah Winfrey

Oprah loves her, and so do we. Als er iemand is die je kan inspireren om te groeien, dan is zij het.

3. Spring Groove: Mantra’s: een beetje gek, maar o zo lekker

Mantra zingen is sóms ongemakkelijk, maar Spring Groove is de reden waarom je het toch moet proberen. Haar krachtige én doet wat met je.

4. Emily Esfahani Smith: Een gelukkig én zinvol leven bereik je zo

We streven allemaal naar geluk, maar Emily Esfahani Smith laat zien dat betekenis minstens zoveel vervulling geeft. Doe de test en kom erachter wat jouw leven betekenis geeft!

5. Yuval Abramovitz: Zo schrijf je de bucketlist van je dromen

Wat zijn je liefste wensen, wat wil je absoluut meemaken of bereiken in je leven? Yuval Abramovitz maakte in een moeilijke periode zelf een bucketlist en vinkt sindsdien zoveel mogelijk punten af.

6. Rolf Winters: Hoe een docu het leven van duizenden mensen veranderde

Wees gewaarschuwd: dit is een film die je ertoe kan brengen je baan op te zeggen. Rolf Winters, de maker van ‘Down to Earth’, vertelt over de wonderlijke kracht van zijn film en het verhaal dat eraan voorafging.

Volgend artikel
Dit is er óók nog allemaal te doen op het Happinez festival
Dit is er óók nog allemaal te doen op het Happinez festival