Test: welke bloem past het beste bij jouw energie?

Test: welke bloem past het beste bij jouw energie? Test: welke bloem past het beste bij jouw energie? Test: welke bloem past het beste bij jouw energie?

Bloemen staan symbool voor een nieuw seizoen of een nieuwe levensfase. Maar ook voor een overwinning, viering of juist een verlies. Vanuit de oudheid symboliseren bloemen ook bepaalde persoonlijkheidseigenschappen of levenslessen. Benieuwd wat jij kunt leren van de symboliek achter de bloemen? Doe dan de test en ontdek welke bloem het beste bij jou past.

Leef met de seizoenen

Iedere bloem uit deze test staat tijdens een bepaalde periode van het jaar in bloei: de herfst, winter, lente of zomer. Iedere bloem is even prachtig, maar bloeit en gedijt in andere omstandigheden. Met Leef met de seizoenen vieren we de overgang naar een nieuw seizoen en staan we stil bij de kracht van álle jaargetijden. Meer informatie of je direct (gratis) aanmelden? Dat kan hier

Beeld: BANANAS.

Over auteur
Megan Van Slooten is sinds 2021 werkzaam bij Happinez en sterrenbeeld Tweelingen. Als teamlead van de online redactie stuurt ze het online team aan, coördineert ze projecten zoals Leef met de seizoenen en bewaakt ze de online strategie. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van de Leef met de Maan- training, die in 2019 werd bekroond met een Mercur. Tijdens haar opleiding journalistiek maakte ze zich vooral hard voor een duurzamere én eerlijkere wereld. Een onderwerp dat haar nog steeds na aan het hart gaat.
Volgend artikel
Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter!
Welk seizoenstype ben ik? Doe de test en kom erachter!