Terug naar overzicht

Liefdesverdriet? Deze vijf edelstenen kunnen de pijn verzachten

Categorie
Tekst
Fabienne Peters
Liefdesverdriet? Deze vijf edelstenen kunnen de pijn verzachten

Relatie net verbroken, twijfels na een paar dates, onwennig in jullie net betrokken huis? De liefde kan je gedachten en gevoelens aardig in beslag nemen. Yoga en meditatie helpen, maar omdat je niet de hele dag in lotushouding zit, zijn er edelstenen. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze doen echt wat. Houd ze in je linkerhand en ervaar de werking van hun energie.

Vijf edelstenen die je beste vriend zijn in tijden van liefdesnood:

Rozenkwarts

Lichtroze, doorzichtige steen. Alleen om te zien is rozenkwarts al troostend. Rozenkwarts is de steen van het hart en helpt je om liefde te ontvangen en te geven. Hij staat voor zelfliefde en -acceptatie en helpt je kalmeren in verdrietige situaties. En, niet onbelangrijk, rozenkwarts stimuleert het aantrekken van harmonieuze liefdesrelaties en vriendschappen. Snel in je broekzak die steen.

Charoïet

In een relatie? Charoïet staat voor onvoorwaardelijke liefde. De steen helpt je om obstakels te overwinnen en activeert spontaniteit. Hij stimuleert daadkracht en vastberadenheid en zorgt dat zorgen afnemen. Negatieve invloeden komen niet binnen als je Charoïet op je huid draagt.

Rhodoniet

Liefdesverdriet? Rhodoniet helpt bij het herstel. Deze steen werkt kalmerend en helpt bij het terugvinden van je balans. Begrip en vergeving worden gestimuleerd en je voelt je minder boos en geïrriteerd. De steen helpt om van jezelf te houden.

Rhodochrosiet

Single en op zoek naar liefde? Dan is deze steen perfect. Rhodochrosiet brengt hartstocht. De steen helpt je bij het uitstralen van schoonheid en liefde. Hij maakt enthousiast, liefdevol, levendig, positief, actief en creatief. En eenmaal verliefd, laat Rhodochrosiet je uitstralen hoe leuk je bent. Wat wil je nog meer?

Topaas

Topaas is voor iedereen die lief heeft. De steen helpt je liefde te vinden en te behouden. Hij versterkt je relatie en stimuleert trouw en eerlijkheid. Bedrog, manipulatie en onzuiverheid ga je makkelijk uit de weg met deze steen op zak.

Meer weten over edelstenen?
Bekijk deze site en kaarten.

Zelf edelstenen in huis halen?

In de Happinez-webshop vind je een groot assortiment edelstenen.

Door anderen gelezen