Met deze tips tover je je dagmenu om in lekker én plantaardig. Lees meer
Maak gebruik van de botanische rijkdom van de Nederlandse natuur. Met de juiste kennis pluk je namelijk zo een brandnetelsoep bij elkaar. Dit zijn de do’s en dont’s van wildplukken.
Was 400 gram jonge brandnetelbladeren en -toppen onder stromend water en laat ze uitlekken in een vergiet. Hak de brandnetelbladeren fijn. Doe 3 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin op zacht vuur 1 ui, gesnipperd, en 1 teen knoflook, geperst. Voeg de gehakte brandnetelbladeren, 2 aardappelen, in stukjes, en 1 liter groentebouillon toe. Laat 15 minuten zachtjes koken tot de aardappelen gaar zijn. Mix de soep fijn met een staafmixer en breng op smaak met zout, peper, en 1 deciliter room.
Met deze tips tover je je dagmenu om in lekker én plantaardig. Lees meer
Voor als je zin hebt in onvervalst comfort food. Lees meer
Het is eigenlijk best eenvoudig. Lees meer
Je hebt vast de beelden gezien van het strand van Schiermonnikoog, vol aangespoelde... Lees meer
Gek op musea en theater? Dan kun je niet om Londen heen. Lees meer
Ook zonder eieren en melkproducten kun je je trek in zoetigheid prima stillen. Lees meer