Zo weet je wanneer je je huis moet reinigen

Zo weet je wanneer je je huis moet reinigen Zo weet je wanneer je je huis moet reinigen Zo weet je wanneer je je huis moet reinigen

Wat doe je als de energie in jouw huis onprettig is en zelf smudgen niet lijkt te werken?

Er kan zo’n zware energie hangen dat je er sombere gevoelens van krijgt, kinderen of dieren er onrustig van worden of dat je geluiden hoort, dingen voelt of ziet die je een angstig gevoel bezorgen. Niet prettig en er is iets aan te doen: je huis laten reinigen.

Er zijn veel mediums en healers die huisreinigingen doen. Hoe? Door zich af te stemmen op de energie in huis en deze te verlichten. Dit kan door gebruik van edelstenen, salie, balancerende energie (bijvoorbeeld Merlin-energie) of door entiteiten de weg naar het licht te wijzen en poorten te sluiten. Wanneer is dit nodig? Wanneer laat je je huis reinigen door een professional? Bekijk deze checklist.

  • Last van depressieve gevoelens

In huis kan een zware energie hangen waar je last van hebt. Je voelt je negatief en moe als je thuis bent en komt vaker in conflict met je partner dan als jullie niet thuis zijn. Dit kan de energie zijn van een vorige bewoner, een entiteit die zich dicht bij jou bevindt of een gebeurtenis die zich in dit huis heeft afgespeeld. Heb je thuis wel eens een unheimisch gevoel? Schakel hulp in.

  • Onrustige kinderen en dieren

Wat ook kan, is dat jij zelf nergens last van hebt, maar dat kinderen of huisdieren onrustig of zelfs bang worden van een energie in huis. Ze kijken ernaar en reageren erop. Vraag je kind wat hij ervaart, want dat geeft je inzicht in de situatie en maakt het makkelijker in te schatten of je hier actie op moet ondernemen. Stel dat je overleden oma zo nu en dan op bezoek komt, is dat (over het algemeen) niet iets om je huis voor te laten reinigen (eventueel wel om het zelf te doen), maar is het een vreemde die aandacht vraagt, kun je dat wel overwegen.

  • Lichamelijke klachten

Heb je thuis last van lichamelijke klachten waar je buitenshuis geen last van hebt? Onderneem dan actie. Er is dan een energiestroom uit balans. Als je het vermoeden hebt dat dit te maken heeft met iets dat je recent hebt meegemaakt, kun je je huis ook zelf reinigen met salie of Palo Santo, maar is het iets onverklaarbaars: laat er dan een medium naar kijken.

  • Er is een plek waar je niet graag komt

Is er in huis een plek die jij en je huisgenoten ontwijken? Dan ligt dat vermoedelijk aan de energie van die plek. Besteed eens wat extra aandacht aan die plek door er een kaarsje te branden of er juist wel te gaan zitten, ook al voelt het niet als de place to be. Jouw aardse energie is een hele krachtige, maak daar gebruik van door de sfeer in huis te beïnvloeden met fijne muziek, kaarsen, gezelligheid en waar je ook maar van houdt. Het zal je verbazen hoezeer je de energie in huis daarmee beïnvloedt. Werkt dit niet, vraag dan om hulp.

  • Verstoord slaapritme

Moeite met slapen? Word je ’s nachts vaak wakker of ga je niet graag naar bed? Dit kan een onbewuste reactie zijn op een verstoorde energie in huis. De invloed van slecht slapen is funest voor je gezondheid, dus neem hiervoor contact op met een huisreiniger.

Meer weten?

Lees The Healing Power of Smudging van Rodika Tchi

Meer lezen over energie opruimen?

Zo ruim je negatieve energie in je leven op.

Volgend artikel
Dit zijn de 6 grootste energiezuigers (en zo bescherm je jezelf tegen ze)
Dit zijn de 6 grootste energiezuigers (en zo bescherm je jezelf tegen ze)