Merlin Healing: drie belangrijke kenmerken

Merlin Healing: drie belangrijke kenmerken Merlin Healing: drie belangrijke kenmerken Merlin Healing: drie belangrijke kenmerken

Zoveel healers en readers als er zijn, zoveel manieren zijn er om contact te maken met de spirituele wereld. Merlin Healing is een vorm van healing die toegankelijk is voor een brede doelgroep omdat er een opbouw en methodiek achter zit, die je je eigen kunt maken als je op dreef bent op het spirituele pad.

Wat een Merlin healer kenmerkt? Deze persoon channelt via energiebron en spirituele gids Merlin met jouw hartenergie om angsten en blokkades te ontdekken. Wat leeft er in jou? Dat is de vraag die centraal staat bij Merlin Healing. Dat kan rouw zijn, fysieke pijn, emotionele trauma’s, een blokkade in een bepaalde chakra. Een Merlin healer haalt alles boven tafel. Interessant dus om eens een sessie bij te wonen of je er zelf in te verdiepen. Ontdek drie belangrijke kernmerken van Merlin Healing.

Open communicatielijnen

Of je nu een vraag hebt of niet, een Merlin healer neemt jouw energie waar en voelt op die manier wat er speelt. Soms ben je je niet bewust van iets wat in je onbewuste om aandacht schreeuwt. Een Merlin healer legt daar de vinger op. Als je een Merlinconsult aangaat, moet je niet bang zijn voor de waarheid. Ook dingen waar je nog niet eens aandacht aan hebt dúrven besteden – een beginnende verliefdheid of juist een eindigende relatie – vist een Merlin healer zonder blikken of blozen uit je onbewuste. Daarna is er geen weg meer terug, want een Merlin consult heeft een lange, energetische nasleep.

Karma en vorige levens

Misschien kamp je met angsten of emoties waarvoor je geen duidelijke oorzaak aan kunt wijzen. Pik je het op van iemand anders, zijn het voorouderlijke invloeden of is er iets uit een vorig leven dat sterke invloed op je heeft? Voor dit soort vragen is Merlin Healing bij uitstek geschikt. Een Merlin healer kijkt niet alleen naar je huidige staat van zijn, maar maakt contact met jouw energie en alles wat er in je onbewuste huist. Dat kunnen ook ervaringen uit vorige levens zijn. Tijdens een Merlin consult gaat het er niet – zoals bij regressie- en reïncarnatietherapie – om om terug te gaan naar die eerdere levens, maar het is wel belangrijk om te weten dat er iets speelt op een onbewust vlak. Die mogelijkheid kennen en toelaten, kan al voldoende zijn om een blokkade te herkennen en op te heffen.

Nieuw: Happinez Agenda 2024

  • Personaliseer je eigen omslag

  • Indeling per week

  • Jaarkalender

  • Agenda en inspirerende Astrologie Journal ineen

Overleden dierbaren

Merlin healers hebben niet als doel met overledenen te communiceren. Waar ze naar kijken, is welke overleden dierbaren sterk aanwezig zijn in jouw systeem en of dat een prettige of zware energie is. Als dat laatste het geval is, krijg je advies over hoe je daarmee om kunt gaan. Soms blijft er een boosheid hangen na iemands overlijden of een sterk gevoel van onrechtvaardigheid als een leven voortijdig is afgesloten. Zulke gevoelens kruipen in je systeem en kunnen voor energieblokkades zorgen. Een Merlin healer kijkt samen met jou hoe die blokkades tot uiting komen en hoe je ze op kunt lossen.

Zelf aan de slag

Merlin Healing kun je leren. Je kunt verschillende modules volgen die je bewustzijn steeds verder verruimen en je samenwerken met de energie van Merlin versterken. Goed om te doen als je medium ambities hebt of als je benieuwd bent tot hoever jouw bewustzijn reikt.

Meer weten?

  • Ontdek meer op de website van Merlin Healing
  • Meld je aan voor een Merlin Healing consult

Meer Happinez?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het
Wil je een medium bezoeken? Zo werkt het