Zo communiceer je met overleden dierbaren

Zo communiceer je met overleden dierbaren Zo communiceer je met overleden dierbaren Zo communiceer je met overleden dierbaren

Volgens medium Laura Lynn Jackson kunnen we allemaal communiceren met het hiernamaals, of de ‘Overkant’ en hoef je niet naar een medium om die connectie te maken. Het enige wat we nodig hebben is een open mind en een open hart, alertheid en vertrouwen in je intuïtie.

Laura: “Er komen continu tekenen en signalen door van de Overkant, vaak letten we niet op en missen we ze. Maar je kunt heel eenvoudig om een boodschap vragen. Geliefden in het hiernamaals kunnen ons namelijk nog steeds horen. De truc is om niet alleen om een duidelijk, maar ook ongewoon teken te vragen. Door te vragen om een teken in de vorm van een olifant, vraag je inderdaad om een duidelijk en opvallend teken. Maar als je vraagt om een paarse olifant met witte stippen, dan weet je zeker dat als de boodschap doorkomt, dat het ook écht een teken is. En die paarse olifant met witte stippen zal verschijnen, dat weet ik zeker! Je kan ook vragen om een bericht via je mobiel in woorden of cijfers. Cijfers zijn een krachtig communicatiemiddel voor de Overkant. Omschrijf de woorden of cijfers die je wilt ontvangen en ze zullen doorkomen via het koord van liefde tussen jou en een verloren dierbare.”

Meer weten?

Meer weten over Laura Lynne Jackson? Je vindt het interview terug in Happinez Jezelf zijn’.

In de Happinez webshop vind je het boek Tekens zijn overal van Laura Lynne Jackson: een boek vol liefde, hoop en troost. De band die je hebt met de dierbaren verdwijnt niet na de dood. Je houdt niet ineens op met houden van iemand of denken aan iemand. En soms gebeurt er iets, droom je iets, voel je iets waarvan je denkt: zou het? Is dit een teken? In Tekens zijn overal laat ze je zien dat wat we vaak instinctief voelen klopt. Leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen.

Tekst: Angélique Heijligers

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon.

Meer lezen over communiceren met overleden dierbaren?

Een teken van de overkant: zo zoekt een overleden dierbare contact met je.

Volgend artikel
Een teken van de overkant: zo zoekt een overleden dierbare contact met je
Een teken van de overkant: zo zoekt een overleden dierbare contact met je