Voel je een nieuw soort verbondenheid, Boogschutter?

Voel je een nieuw soort verbondenheid, Boogschutter? Voel je een nieuw soort verbondenheid, Boogschutter? Voel je een nieuw soort verbondenheid, Boogschutter?

Jij kunt deze maand een superverspreider van positiviteit zijn.

Er is diepe vriendschap en er is vriendschappelijkheid. Bij jou draait het in de maand mei meer om het laatste. Door je op je directe omgeving van buren en kennissen te richten, kun jij een nieuw soort verbondenheid voelen. Je weet echt een warm gevoel los te maken als je mensen groet tijdens een wandeling op straat of in de supermarkt. Het lijkt misschien klein en onbeduidend, maar die buurman op straat, die na een praatje met jou blij thuiskomt, verspreidt dit positieve gevoel.

Laat je niet ontmoedigen

Net als een virus wordt overgedragen van de een op de ander, zo gaat dat ook met liefde en aandacht. Met kleine deeltjes tegelijk, geven we het door aan elkaar. En jij kunt deze maand een superverspreider van positiviteit zijn. Nu is optimisme sowieso aan jou toevertrouwd, dus je hoeft alleen maar jezelf te zijn en met een big smile rond te lopen, dan gaat het eigenlijk vanzelf. Wel op anderhalve meter afstand natuurlijk, maar dat hoeft totaal geen belemmering te zijn om elkaar heel veel loving kindness te geven. Misschien zie je soms dat mensen een beetje schrikken als je in deze tijd zo vrolijk bent. Laat je daardoor niet ontmoedigen, ze wennen er wel aan.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Laat je kwetsbaarheid zien deze maand, Steenbok
Laat je kwetsbaarheid zien deze maand, Steenbok