Laat je kwetsbaarheid zien deze maand, Steenbok

Laat je kwetsbaarheid zien deze maand, Steenbok Laat je kwetsbaarheid zien deze maand, Steenbok Laat je kwetsbaarheid zien deze maand, Steenbok

Onderzoek eens wat er gebeurt als je je angsten uitspreekt tegen vrienden. 

Je bent als Steenbok van nature de kluizenaar der kluizenaren. Je vriendschappelijke gevoelens projecteer je in de maand mei op alle zaken die je kunt bezitten. Geld, spullen, een huis, eventueel huisdieren. Door Mars in Waterman doe je dat dan wel op een originele en eigen manier, maar een ding kan nooit de behoefte aan menselijke warmte vervangen. Een dier kan dat misschien een beetje, maar toch doe jij jezelf te kort als je jezelf teveel opsluit met boeken, meubels en lekker eten.

Grote schoonmaak

Juist nu zou het goed zijn om je liefde voor spullen naar een nieuw niveau te tillen met een grote schoonmaak à la Marie Kondo. Zodat je alleen nog dat om je heen hebt waar je echt van houdt. De noodzaak veel dingen te hebben is niets anders dan een noodkreet om zekerheid en vastigheid. Besef dat we geen enkele zekerheid hebben. Morgen kan alles anders zijn. Onderzoek eens wat er gebeurt als je je angsten uitspreekt tegen vrienden, je onzekerheid met hen deelt. Je hoeft niet altijd de sterke Steenbok te zijn. Als jij je kwetsbaarheid laat zien, zou het zomaar kunnen dat die behoefte aan spulletjes of een noodvoorraad stukken minder wordt.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman: anderen raken in jouw ban deze maand
Waterman: anderen raken in jouw ban deze maand