Waterman: anderen raken in jouw ban deze maand

Waterman: anderen raken in jouw ban deze maand Waterman: anderen raken in jouw ban deze maand Waterman: anderen raken in jouw ban deze maand

Mei wordt een fijne maand voor jou, Waterman. 

‘Friend’ is your middle name, dus in de maand mei hoef jij alleen maar je gekke, originele zelf te zijn om te voldoen aan je kosmische opdracht. Het wordt – ondanks de omstandigheden – voor de meeste Watermannen een energieke en fijne maand, ja misschien zelfs een beetje zorgeloos. Alsof er niets aan de hand is. Daardoor raken anderen in jouw ban. Ze willen graag meegenieten van jouw levensvreugde en even hun zorgen vergeten.

Feromonen

Daar komt bij dat de planeet Mars je een vleugje feromonen geeft. Het andere geslacht reageert daar sterk op. Dat vind je leuk en prettig, maar voor jou gaan de gevoelens niet verder dan dat. Just friends. Bovendien, in bed is anderhalve meter afstand houden een onmogelijke opgave. Wat misschien de pionier in je wakker maakt. Welke vormen van erotiek zijn er waarbij je elkaar niet hoeft aan te raken? Hoe zat het ook alweer met cyborg-seks?

Beweging

Een ander aspect van Mars in Waterman is dat je lichaam schreeuwt om beweging en training. Zolang de sportschool dicht is en je de yogaklas alleen online kunt volgen, zal je er iets anders op moeten verzinnen. Zwemmen in natuurwater, hardlopen in het bos, een hometrainer. Je voelt: er moet iets gebeuren.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Vissen, jij helpt anderen om tot een groter bewustzijn te komen
Vissen, jij helpt anderen om tot een groter bewustzijn te komen