Vissen, jij helpt anderen om tot een groter bewustzijn te komen

Vissen, jij helpt anderen om tot een groter bewustzijn te komen Vissen, jij helpt anderen om tot een groter bewustzijn te komen Vissen, jij helpt anderen om tot een groter bewustzijn te komen

Probeer jezelf af en toe even terug te trekken deze maand, Vissen.

We leven momenteel in een tijd waarin we niet om spiritualiteit heen kunnen. De vragen waar we mee worstelen, kunnen we niet oplossen als we niet ook naar het spirituele aspect kijken. Dat is het territorium van Vissen, jouw terrein dus. Door in jouw vriendschappen het goddelijke, het heilige en het onzichtbare te benoemen en te bespreken, help je anderen om tot een groter bewustzijn te komen. Sommige Vissen zouden zelfs kunnen voelen dat de atmosfeer geladen is met spirituele wezens die contact proberen te leggen. Je zou kunnen ontdekken dat er belangrijke boodschappen zijn die je moet doorgeven.

Een lichtend voorbeeld

Jouw begrip van de natuurlijke orde van de dingen, van de wetten van oorzaak en gevolg, karma en verlossing kunnen anderen helpen om te begrijpen wat we moeten doen om uit deze crisis te komen, behalve mondkapjes dragen. Bovendien ben je een lichtend voorbeeld als het gaat om dealen met minder. Als Vissen heb je in principe genoeg aan jezelf en een stukje aarde om op te mediteren.

Probeer zo af en toe wel om je af te sluiten, want de emoties van anderen kunnen momenteel wel erg hard bij je binnen komen. Dan is het goed om jezelf even terug te trekken in het bos of aan zee.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Op 30 mei 2022 is het nieuwe maan in Tweelingen – zo maak je gebruik van deze energie
Op 30 mei 2022 is het nieuwe maan in Tweelingen – zo maak je gebruik van deze energie