Terug naar overzicht

Boogschutter: dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Boogschutter: dit is jouw liefdeshoroscoop voor 2020

Richt je aandacht op het afronden van relaties en creëer weer ruimte in je hart, Boogschutter.

Een verlegen fase

Het Boogschutter-hart dat altijd vol vertrouwen afstapt op andere mensen en dat nooit bang is om zich kwetsbaar op te stellen, kan een soort verlegen fase doormaken. Misschien begrijp je zelf niet hoe het komt, misschien ben je nog bezig met het verwerken van een teleurstelling, maar 2020 is voor de meeste Boogschutters niet de periode om – in de breedste zin van het woord – nieuwe liefdes toe te laten.

Het is eerder een jaar om relaties af te ronden die je niet tot een goed einde hebt gebracht. Misschien is er een ex met wie je nog iets wilt uitpraten, misschien zijn er mensen die je wilt vergeven of mensen die jij hebt gekwetst en is het nu jouw beurt om ‘het spijt me’ te zeggen. Het zou goed zijn om daar je aandacht op te richten, zodat er weer ruimte komt in je hart.

Inzicht in patronen

Met je vaste partner – als je die hebt – kun je onderzoeken of er dingen zijn uit het verleden, die de toekomst vertroebelen. Een verstikkend communicatiepatroon bijvoorbeeld, waarbij je elkaar vastzet met negatieve opvattingen, zoals ‘jij bent altijd zo … (vul maar in)’. In 2020 kun je meer inzicht krijgen in dit soort patronen en met een beetje inzet kun je ze doorbreken, waardoor je samen een nieuwe start kunt maken, waarin de liefde weer kan opbloeien. Die inzet is overigens erg belangrijk, want de sterren doen niet veel meer dan de bewustwording op gang helpen. Jij moet zelf het liefdeswerk verrichten.

Meer Happinez?

Door anderen gelezen