Wist je dat er vier verschillende soorten Stieren zijn? Ontdek welke jij bent

Wist je dat er vier verschillende soorten Stieren zijn? Ontdek welke jij bent Wist je dat er vier verschillende soorten Stieren zijn? Ontdek welke jij bent Wist je dat er vier verschillende soorten Stieren zijn? Ontdek welke jij bent

Herken jij je in de koppige, indrukwekkende, smaakvolle Stier? Of ben je wel een Stier, maar herken je je helemaal niet in de meeste beschrijvingen van dit sterrenbeeld? Ontdek dan de vier Stier-types volgens de astrologen Gary Goldschneider en Joost Elffers. Welk Stier-type ben jij?

In hun boek ‘Het mysterie van je geboortedag’ zetten de twee astrologen maar liefst 48 verschillende types uiteen, vier per sterrenbeeld. Lees meer over deze persoonsbeschrijvingen ins ons artikel over Ram, de start van het astrologisch jaar.

Ontdek de persoonsbeschrijving van Stier I, Stier II, Stier III, Stier-Tweelingen.

Staat jouw geboortedatum er niet bij, dan is jouw type vast ingedeeld bij Ram!

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Alleen in juni 10,- korting met code ASTRO10

Stier I (25 april – 2 mei)

Koppig, pragmatisch en eigenzinnig; dat is Stier I. Deze mensen genieten van esthetiek en comfort. Ze zijn over het algemeen makkelijk en gezellig in de omgang, maar als iemand ze niet aanstaat, laten ze dat blijken. Ook ideeën en voorstellen die op hen onrealistisch of onhandig overkomen, worden niet met open armen ontvangen. Dat maakt Stier I oprecht, maar niet ongeliefd. Vaak zijn het groepsmensen met een talent voor verbinden, harmoniseren en beschermen.

Stier II (3 – 10 mei)

Kennisoverdracht is belangrijk in het leven van Stier II. Ze zetten mensen aan het denken met hun ideeën en zijn daarin vaak invloedrijk. Stier II staat bekend om onconventionele, soms zelfs radicale opvattingen die de gemoederen bezighouden. Ze zijn overtuigd van hun standpunten en komen soms belerend uit de hoek. Aan small talk waagt de toegewijde Stier II zich liever niet. Het is de uitdaging voor deze mensen om speelsheid en flexibiliteit te ontwikkelen.

Stier III (11 – 18 mei)

Stier III is doorgaans een vrijgevochten geest met een natuurlijk voorkomen. Ze zijn gevoelig voor kritiek en leren het liefst door ervaring. Vaak heeft Stier III liefde voor dieren en natuur. Deze mensen maken indruk door hun charmante en authentieke verschijning. Ze komen lichtzinnig over, maar achter hun natuurlijke voorkomen gaan vaak verborgen innerlijke conflicten schuil. Stieren III die hun diepzinnige kant verkennen, gaan de kracht die ze uitstralen, ook van binnen voelen.

Stier-Tweelingen cusp (19 – 24 mei)

Stier-Tweelingen cusp-mensen zijn veelzijdig, energiek en uitbundig. Ze doen van alles tegelijk met evenveel enthousiasme. Stier-Tweelingen praat graag en is daar goed in. Verkopen, motiveren, animeren en presenteren zijn aan deze mensen besteed. Cusp-persoonlijkheden zijn geboren op de overgang tussen twee tekens en hebben eigenschappen van beide. In dit geval aards en praktisch (Stier) tegenover luchtig en veelzijdig (Tweelingen). Een verrassende combinatie die staat voor volharding en energie. Dit genereert een stuwende levenskracht. Het is de kunst voor Stier-Tweelingen om zichzelf niet uit te putten.


Meer Happinez?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Weegschaal, het is belangrijk om een stevige basis te creëren
Weegschaal, het is belangrijk om een stevige basis te creëren